Introducció a la robòtica i programació pels més petits


beeBot-mont

Control, llenguatge direccional i programació

Classes impartides en Anglès
¡Activitat de  robòtica i programació per a nens de 3 a 6 anys!

Bee Bot  i els germans Albert són uns simpàtics robots  amb els que compartirem, el proper curs, moltes noves experiències. Tot jugant amb ells,  ens iniciarem en el llenguatge computacional a la vegada que aprendrem molt vocabulari en anglès.

Els nostres amics robots de tant en tant s’agafaran algun dia de descans, però tranquils ens deixaran les tablets amb el seu software perquè puguem seguir aprenent  de manera divertida i diferent.
“Més que aprendre a programar es tracta de programar per aprendre” – Mitch Resnick –
Els nostres robots són el punt de partida ideal per ensenyar control, llenguatge direccional i programació per als més menuts. Durant el curs es treballaran les competències bàsiques del cicle infantil: coneixement de l’entorn, coneixements de sí mateix i autonomia personal, així com comunicació i representació.
El fet d’aprendre a programar i desenvolupar el pensament computacional des de les  primeres edats, fomenta la creativitat, l’emprenedoria i la cultura lliure, a la vegada que incrementa la motivació, millora l’autonomia, es treballa estratègies de resolució de problemes,..  habilitats  molt útils independentment  de la seva activitat professional futura.
beeBot-mont2

Horaris

P3 a P5
Dimarts i Dijous

17:30 - 18:30

Dimecres

18:00 - 19:00

En el cas de que aquest horari no s’ajusti a les vostres necessitats ens podeu passar una proposta, intentarem obrir nous grups.

Horaris

A partir de 1º primària
Dimarts i Dijous

17:30 - 19:00

Dimecres

18:00 - 19:30

En el cas de que aquest horari no s’ajusti a les vostres necessitats ens podeu passar una proposta, intentarem obrir nous grups.

Preu

Curs 2018-2019
1:30 h/setmana

35 € /mes

10% descompte per a:

  Nens que fan més d’una activitat

  Germans de nens inscrits

Inscriu

Alumne

Nom i Cognom

Data de naixement

Activitat a la que s’inscriu i horari

Tutor

Nom i Cognom

DNI

Telèfon

Email