Qui som?


null
 • Smart School

  és una empresa que ofereix activitats extraescolars totalment en anglès o en català, dirigides al desenvolupament integral del nen/a.

null
 • L’objectiu

  principal que tenim és aconseguir que el nen/a aprengui i desenvolupi les seves capacitats intel·lectuals de manera divertida, jugant i sense ser conscient  que està desenvolupant habilitats mentals com són: concentració, observació, visualització espaial, imaginació, memòria  i coordinació entre altres.

 • La finalitat

  de tot això és construir una base sòlida que permeti al nen/a  encarar el futur educatiu  i professional amb èxit.

 • A qui va dirigit?

  A nens i nenes entre 4 i 16 anys, edats en les quals el cervell humà gaudeix de la seva màxima flexibilitat i es desenvolupa a major velocitat.  A més a més, les nostres activitats estan pensades per a nens i nenes que es troben en una edat en que nombrosos estudis demostren que són decisives per al seu potencial d’aprenentatge i d’adquisició d’habilitats.

 • El nostre equip

  el formen mestres, psicòlegs i enginyers, tots ells amb un elevat nivell d’anglès. Alguns dels membres porten més de 30 anys dedicats al món de l’educació,  tot i que la majoria de l’equip està format per persones joves molt actives i il·lusionades amb  moltes ganes i energia per  assolir nous reptes en el apassionant món de la formació dels nostres nens i nenes.

null

Posa't en contacte

Nombre

Email

Telefono

Tu mensaje