top of page
Search
Writer's pictureSanti Serrano

GRAN DEBUT A LA FIRST LEGO LEAGUE EXPLORE!

Updated: Mar 27, 2022



El passat 5 de març de 2022, Smart School va participar amb 3 equips a la First Lego League que es va disputar a la Universitat de Lleida. Els dos equips de la Challenge dels grans (Smarties i Claver Bots), van tenir molt bona participació i van recollir molta experiència per millorar posicions de cara a la competició del 2023.


Pel que fa a SmartVan, l'equip dels petits de la Explore, debutava en aquest event amb un equip molt preparat i motivat; la Meritxell, l'Eric, el Claudi, el Marco, el Sergi i l'Agustí.



Van presentar davant un jurat el seu projecte de furgoneta intel·ligent que reparteix paquets mitjançant un robot intern al vehicle i es coordina telemàticament amb el conductor i el client mitjançant missatgeria encriptada. Ho van fer molt bé i amb molta professionalitat! El jurat va valorar la programació dels robots que va presentar i van guanyar un diploma com a l'equip amb millor programació dels robots. Enhorabona!



L'entrenador, Santi Serrano, que també és Soci Director d'Smart School, valora molt positivament aquesta experiència amb els petits, que sens dubte es repetirà cada any a partir d'ara a Smart School.



ENHORABONA SMARTVAN I BONA FEINA! SEMPRE ENDAVANT!



39 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page